Voor wie

We worden door een groot aantal bedrijven en particulieren ingeschakeld. Daarnaast verzorgen we ook de gladheidbestrijding in vele gemeenten.

We ruimen sneeuw voor u en zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw terrein, wegen, opritten, entree, stoepen en parkeerplaatsen ijsvrij zijn.

Kijk voor meer informatie op onze pagina Sneeuw- en ijsvrij maken

We komen door heel nedeland

Wat de gladheidbestrijding betreft hebben we een landelijke dekking: U kunt ons in heel Nederland inschakelen. We werken met name voor winkels & bedrijven, instellingen & scholen, voor verenigingen en particulieren.

De kern van ons werkgebied vormt van oudsher de regio Achterhoek en Liemers. We komen daar o.a. in de gemeenten Aalten, Arnhem, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Lochem, Oost-Gelre, Oude-Ijsselstreek, Montferland, Rheden, Winterswijk, Zevenaar, Zutphen.

Zelf strooien

Ook kunt u bij ons strooizout en de hoogwaardige producten van Lotux Defrost en Lotux De-Icing afnemen. Dan bent u altijd voorzien!

Ga hiervoor naar de pagina Producten

Rood gebouw op de hoek

Ook hulpmiddelen als sneeuwscheppen, schuivers en strooiwagens bestelt u bij ons. Net zoals mutsen en handschoenen. Kijk hiervoor op de pagina Dooimiddelen

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op: Tel: (0314) 741 001, of ga naar de contactpagina

Contact info

Didamseweg 32D
7031 AM Wehl
Telefoon: (0314) 741 001
E-mail: info@geldersegladheidbestrijding.nl

Producten

Meer weten over.


Strooizout

Lotux Defrost

Lotux Liquid De-Icing

Het weer en regenradar
Doetinchem
Weeronline.nl - Meer weer in Doetinchem weeronline.nl Altijd jouw weer