Dooimiddelen

Gelderse Gladheidbestrijding levert u ook de middelen om zelf te strooien en te schuiven. Met onze strooi- en schuifmiddelen zorgt u zelf voor een veilige bereikbarheid van uw bedrijf, instelling of woning in winterse tijden.

Strooien

Voor de bestrijding van gladheid leveren we u strooizout en diverse dooimiddelen van Lotux Defrost.

  • Strooizout

    In veel gevallen kunt u door preventief te strooien met strooizout gevaarlijke situaties voorkomen. We leveren u graag de noodzakelijke hoeveelheden.
  • Lotux Defrost korrels of vlokken

    Dit zijn milieuvriendelijke middelen die roestvorming niet bevorderen.De korrels en vlokken van Lotux Defrost werken sneller en langer dan strooizout. U hoeft daarom minder vaak te strooien en het afdooien van sneeuw en ijs gaat sneller. Het is bij ons verkrijgbaar in diverse verpakkingen.
  • Lotux Liquid De-Icing

    Op sommige oppervlaktes zoals roosters en autoruiten hebben korrels en vlokken geen effect. Lotux Liquid De-Icing is vloeibaar en hecht zich wel aan dit soort materialen. Ook Lotux Liquid De-Icing en Liquid De-Icing PRO is in diverse hoeveelheden verkrijgbaar.
Sneeuw schuiven

Op de pagina Producten vindt u een overzicht van de verschillende verpakkingen strooizout, Lotux Defrost, Lotus Liquid De-Icing en Lotus Liquid De-Icing PRO die u bij ons kunt bestellen.

Hulpmiddelen bij gladheidbestrijding

We hebben ook altijd diverse hulpmiddelen op voorraad voor de bestrijding van gladheid. Denk daarbij aan mutsen en handschoenen, sneeuwscheppen, sneeuwschaaf en 2-wielige strooiwagens

Bestellen

Neem gerust even contact met ons op om te bespreken wat u het beste kunt gebruiken Bel ons op (0314) 741 001 of ga naar de contactpagina

Contact info

Didamseweg 32D
7031 AM Wehl
Telefoon: (0314) 741 001
E-mail: info@geldersegladheidbestrijding.nl

Producten

Meer weten over.


Strooizout

Lotux Defrost

Lotux Liquid De-Icing

Het weer en regenradar
Doetinchem
Weeronline.nl - Meer weer in Doetinchem weeronline.nl Altijd jouw weer